DuoReachOver ons

Gevestigd in het bruisende Tiel, is DuoReach niet zomaar een social media marketingbureau.

Onze Missie: Wij streven ernaar om u het werk uit handen te nemen. In een snel veranderende digitale wereld geloven we dat ondernemers zich volledig moeten kunnen richten op wat ze het beste doen: hun bedrijf runnen. Dat is waar wij binnenkomen.

Ons Geloof: We zijn er vast van overtuigd dat sociale media de toekomst van marketing vertegenwoordigt, een wereld vol grenzeloze mogelijkheden. In deze dynamische ruimte is het onze taak om ervoor te zorgen dat uw merk schittert!

Onze Oorsprong: DuoReach is opgericht vanuit een eenvoudige wens – bedrijven helpen hun bekendheid te vergroten. We hebben gezien hoe krachtig sociale media kunnen zijn, en het breekt ons hart te weten dat niet elke ondernemer dit potentieel benut.

Wat Ons Onderscheidt: Als een jong en enthousiast team omarmen wij voortdurende groei en leren we samen met onze klanten. Onze frisse aanpak, gecombineerd met een passie voor creativiteit en toewijding aan resultaten, maakt ons uniek. Samen evolueren we om jouw merk te laten groeien.

Onze Aanpak: Onze reis met klanten begint altijd met een kennismaking, meestal via Teams. We willen echt begrijpen wie u bent, wat uw visie is, en hoe we uw huidige social media strategieën kunnen verbeteren en optimaliseren.

Onze Cultuur: Als startende onderneming zijn we klein maar veerkrachtig. Ons hechte team zorgt voor een warme, gezellige sfeer waar ideeën vrijelijk stromen en innovatie voorop staat.

BIJ DUOREACH GAAN PASSIE EN PROFESSIONALITEIT HAND IN HAND.

Ons team

Positie: Mede-eigenaar

Over Babet

Hallo! Ik ben Babet Baauw.

De mede-eigenaar van DuoReach. Mijn academische achtergrond is misschien niet wat je zou verwachten: met opleidingen als zelfstandig werkende kok en ondernemer retail, heb ik een unieke kijk op de zakenwereld.

Eerlijk gezegd had ik nooit een echte passie voor school, maar ik heb ontdekt dat mijn ware kracht ligt in het praktische, hands-on werk in de echte wereld. Een van die vaardigheden is social media beheer.

Het combineren van mijn diverse opleidingsachtergrond met ervaring in social media heeft mij een uniek perspectief gegeven in de marketingwereld. Bij DuoReach gebruiken we die veelzijdigheid om innovatieve en effectieve strategieën te creëren voor onze klanten.

Laten we samenwerken om uw merk te laten groeien in het digitale tijdperk!

 

Positie: Mede-eigenaar

Over Gijs

Hallo, ik ben Gijs Jacobs!

Als trotse mede-eigenaar van DuoReach zet ik me elke dag in om merken en bedrijven te helpen schitteren in de digitale wereld.

Mijn passie voor grafisch tekenen is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Na mijn opleiding als Ontwerpend Meubelmaker, waarbij ik mij vooral richtte op het grafisch tekenen en ontwerpen van meubels en ruimtes, heb ik mijn horizon verbreed.

Ik heb de opleiding (junior) Accountmanager succesvol afgerond,

Wat mij in staat stelde om een brug te slaan tussen creatief ontwerp en de zakelijke wereld. Deze unieke combinatie van vaardigheden stelt me in staat om met een frisse en innovatieve blik te kijken naar sociale media marketing, terwijl ik de behoeften van klanten centraal stel.

Laten we samenwerken en uw merk naar grotere hoogte tillen!

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Polderweg 9
4005 GA Tiel

Contact

0344 700 256
info@duoreach.com