DuoReachSocial media marketing

Onze pakketten

Single Reach

Het perfecte starterspakket!

  • Intakegesprek
  • Standaard 1 kanaal incl, aanmaken van/redesign
  • 1 post per week
  • 1 standaard campagne per maand
  • Maandelijks overleg incl, analyses en content creatie

Triple Reach

Ons beste pakket!

  • Intakegesprek
  • Standaard 2 kanalen incl, aanmaken van/redesign
  • 3 posts per week
  • 3 standaard campagnes per maand
  • Maandelijks overleg incl, analyses en content creatie

Wat houd het in?

Social media marketing is het proces van het gebruikmaken van sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram, X , LinkedIn en anderen om merkbekendheid te vergroten, relaties met doelgroepen op te bouwen, verkeer naar de website te leiden en uiteindelijk conversies en verkopen te genereren. Het omvat activiteiten zoals het maken en delen van boeiende content, het adverteren op sociale media, het interactief betrekken van volgers en het analyseren van prestaties om de strategie te verbeteren.

Social media marketing is belangrijk voor bedrijven om verschillende redenen:

Verhoogde Zichtbaarheid

Het stelt bedrijven in staat om hun merk onder de aandacht te brengen van een brede en diverse online doelgroep.

Klantbetrokkenheid

Bedrijven kunnen direct in contact treden met hun doelgroep, feedback ontvangen en klantenrelaties opbouwen.

Verkeer en Leadgeneratie

Social media kan leiden tot meer websiteverkeer en conversies, waardoor bedrijven potentiële klanten kunnen aantrekken.

Concurrentievoordeel

Het biedt bedrijven de mogelijkheid om zich te onderscheiden van concurrenten en hun merkimago te versterken.

Doelgerichte Advertenties

Sociale mediaplatforms bieden uitgebreide targetingopties waarmee bedrijven hun advertenties kunnen richten op specifieke demografische groepen.

Meten en Optimaliseren

Bedrijven kunnen de prestaties van hun social media marketinginspanningen meten en de strategie voortdurend optimaliseren op basis van gegevens en inzichten.

Kortom, social media marketing is een krachtig instrument voor bedrijven om hun aanwezigheid te vergroten, hun doelgroep te bereiken en resultaten te behalen in het digitale tijdperk.

 

 

Onze aanpak

 

Intakegesprek en bedrijfsanalyse

We beginnen met een grondig intakegesprek waarbij we uw bedrijf en zijn doelen beter leren kennen. We bespreken de missie, visie, doelgroep, bestaande social media aanwezigheid en concurrenten.

Doelstellingen en Strategische planning

Op basis van inzichten uit het intakegesprek definiëren we heldere doelstellingen voor de social media marketingcampagne. Deze doelen kunnen betrekking hebben op merkbekendheid, betrokkenheid, verkeer naar de website, leads of conversies. We ontwikkelen een strategische aanpak om deze doelen te bereiken.

Contentplanning en creatie

We Creëren een contentkalender waarin we de frequentie en soorten berichten plannen. Dit omvat het identificeren van relevante onderwerpen, het vaststellen van de juiste toon en stijl en het bepalen van de beste tijden om berichten te plaatsen.

Content creatie

Wij gaan aan de slag met het maken van hoogwaardige content, waaronder afbeeldingen, video’s en andere media die de doelgroep aanspreken. We zorgen ervoor dat de inhoud zowel informatief als boeiend is.

Community management

We monitoren en reageren actief op reacties en berichten van de doelgroep. Dit omvat het beantwoorden van vragen, het aanmoedigen van discussies en het beheren van eventuele klachten of opmerkingen.

Advertentie beheer

We implementeren gerichte advertentiecampagnes op sociale mediaplatforms om de zichtbaarheid te vergroten en specifieke doelen te bereiken.

Prestatieanalyse en rapportage

We houden de prestaties van de campagne nauwlettend in de gaten en leveren rapporten van de analyses aan onze klanten. Deze rapporten bevatten gegevens over bereik, betrokkenheid, conversies en andere relevante KPI’s. op basis van deze inzichten passen we onze strategie aan voor continue verbetering.

Deze aanpak stelt ons in staat om op maat gemaakte social media marketing strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij de unieke behoeften en doelstellingen van elke klant. We blijven flexibel en innovatief om aan veranderende marktomstandigheden en trends aan te passen.