DuoReachGraphic design

Graphic Reach

Wat wij kunnen ontwerpen:

  • Logo's
  • Visitekaartjes
  • Briefpapier
  • Flyers
  • Brochures
  • stickers
  • Banners
  • Cadeaubonnen
  • Enveloppen
  • Staat het gewenste ontwerp niet op deze lijst? Neem dan contact met ons op!

Graphic design

Wat houd het in?

Grafisch ontwerpen omvat het creëren en combineren van visuele elementen, zoals tekst, afbeeldingen en kleuren, om aantrekkelijke en effectieve communicatiemiddelen te produceren. Dit kan variëren van logo-ontwerpen tot marketingmateriaal zoals folders, flyers, brochures, visitekaartjes en webgraphics. Grafisch ontwerpen is belangrijk voor bedrijven om de volgende redenen:

Merkidentiteit

Grafisch ontwerp helpt bij het vormgeven van een herkenbare merkidentiteit. Een sterk logo en consistente visuele elementen weerspiegelen de waarden en persoonlijkheid van het bedrijf.

Eerste Indruk

Goed ontworpen materiaal zorgt voor een professionele en positieve eerste indruk bij potentiële klanten en partners.

Effectieve Communicatie

Grafisch ontwerp maakt complexe informatie toegankelijk en begrijpelijk. Het helpt bij het overbrengen van boodschappen en inhoud op een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier.

Concurrentievoordeel

Unieke en aantrekkelijke ontwerpen onderscheiden een bedrijf van concurrenten en trekken de aandacht van doelgroepen.

Consistentie

Grafisch ontwerp zorgt voor consistentie in alle marketing- en communicatiematerialen, wat de geloofwaardigheid en herkenbaarheid versterkt.

Online en Offline Zichtbaarheid

Grafisch ontwerp is van cruciaal belang voor zowel online (website, sociale media) als offline (drukwerk) marketinginspanningen.

Kortom, grafisch ontwerpen speelt een essentiële rol bij het vormgeven van een sterke merkidentiteit en het aantrekken van klanten. Het helpt bedrijven om hun boodschap effectief over te brengen en zich te onderscheiden in een competitieve markt.

 

 

Ons proces

 

Opdrachtverstrekking

Het proces begint wanneer de klant een ontwerpopdracht aanlevert, waarin ze hun behoeften, doelstellingen en eventuele specifieke vereisten uiteenzetten.

Conceptontwikkeling:

Na het ontvangen van de opdracht, gaan we aan de slag met het bedenken van creatieve concepten. We ontwikkelen verschillende ontwerpopties op basis van de opgegeven criteria.

Bespreking en Aanpassingen:

We plannen een bespreking met de klant om de ontwerpopties te presenteren. Tijdens deze fase is er ruimte voor feedback en aanpassingen. De klant kan suggesties doen voor verbeteringen en verduidelijkingen.

Aanlevering van Definitief Ontwerp:

Na het bespreken van de opties en het verwerken van eventuele aanpassingen, leveren we het definitieve ontwerp aan de klant. Dit ontwerp is volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de klant.

Facturering voor Eén Ontwerp:

De klant betaald uiteindelijk alleen voor het gekozen en geleverde ontwerp. Dit zorgt voor transparantie en kostenbesparing voor de klant. (facturering word gebaseerd op nacalculatie)

 

Benieuwd naar wat wij hebben gemaakt? neem een kijkje in ons portfolio! Klik Hier!